Report

Voorbereidingsinstructies Excel:

1. Open Excel op je computer.
  2. Maak het ontwikkelaars tabblad zichtbaar;

Het tabblad ontwikkelaar wordt niet standaard weergegeven, maar je kunt dit toevoegen aan het lint op onderstaande manier;

– Ga naar het tabblad bestanden kies Opties> het lint aanpassen.
    – Schakel onder Lint aanpassenen onder Hoofdtabbladen het selectievakje Ontwikkelaars

3. Zet de macro aan;
    Download het bestand met Macro speciaal voor jullie firma op maat gemaakt
    – Open het bestand met de macro. Als je dit bestand al een keer eerder hebt gedownload kun je deze blijven gebruiken.
    – Download het periodieke urenverantwoording rapport vanuit de Vrijedagen omgeving
    – Kopieer de gehele inhoud van het gedownloade .csv bestand naar het Excel bestand met de macro
    – Klik op Ontwikkelaars
    – Klik op Macro’s
    – Klik op uitvoeren