Roosters beheren voor procentueel ziekmelden

Voor elke periode van procentuele ziekte is het mogelijk om deze medewerker een ander rooster te geven. Indien een medewerker gedeelte beter wordt gemeld, heb je 2 opties om hier een rooster aan te koppelen.

1. nieuw rooster toevoegen: Selecteer deze optie als het rooster nog niet beschikbaar is via ‘Instellingen (tandwiel rechtsboven)’ ⇒ ‘Stamgegevens’ ‘Roosters’. De medewerker kan je dan een volledig op maat gemaakte rooster aanbieden voor de periode van procentuele ziekte.
  2. selecteer rooster: Kies voor deze optie als het nieuwe/tijdelijke rooster van deze medewerker overeenkomt met een reeds bestaand rooster uit de lijst via ‘Stamgegevens’ ‘Roosters’

Indien je twijfelt of het juiste rooster wel wordt toegepast, kan je dit het beste controleren via de contractregels van het medewerker wijzigen scherm van deze medewerker.